Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Bilderberg grupa gura Srbiju ka EU

Sastanak Bilderberg grupe biće održan od 9. do 12. juna u Švajcarskom Sent Moricu. Upućeni tvrde da će glavna tema sastanka biti vojna invazija na Libiju, kao odskočna daska za napad na Iran, ali će se učesnici skupa dotaći i evropskih integracija Srbije.
Bilderberg grupa je već decenijama u centru pažnje svih svetskih teorija zavere. Naime, ta grupacija okuplja svetsku elitu koja, kako se pretpostavlja, režira ili bar to pokušava, krupne planetarne događaje.

 
Vlada iz senke gura Srbiju ka Evropskoj uniji?

Kako pišu “Večernje novosti“, Bilderberg grupa sastaće se i ove godine u potpunoj diskreciji, od 9. do 13. juna, u hotelu “Kempinski“ u švajcarskom planinskom centru Sent Moric.

Jedna od tema na predstojećem, 59. sastanku po redu, navodi se na sajtovima dobro upućenih u aktivnosti Bilderberga, biće i Srbija - kako maksimalno ubrzati njen evro-atlantski put. Više informacija na ovu temu zasada, međutim, nema.


Jedna od glavnih tema ove godine biće, navodi se, i moguća vojna invazija Amerike na Libiju, kao odskočna daska za napad na Iran. Govoriće se i o globalnoj ekonomskoj krizi i opasnosti od kraha evro zone zbog problema u Grčkoj, Španiji, Portugalu i Irskoj.


Unutar Bilderberga 80 odsto svetskog bogatstva


Kanadski pisac Danijel Estulin, autor knjige “Klub Bilderberg“, tvrdi da ovu grupu čini oko 350 osoba, koje poseduju preko 80 odsto ukupnog svetskog bogatstva. Unutar

Vladari iz senke



Bilderberga se nalazi savet od 120 članova, koji funkcioniše kao svetska vlada iz senke.

Tvrdo jezgro organizacije čine porodice Rotšild i Rokfeler, kao i kraljevske porodice (Velike Britanije, Španije, Holandije...), a stalni članovi su i Henri Kisindžer, Karl Bilt, Joška Fišer, Džordž Soroš...

Sastanku 2008. godine prisustvovao je Barak Obama, a pre njega stalni gost je bio Džordž Buš. Pozivnice na sastanke dobijaju i direktori MMF-a, Centralne banke Amerike, centralnih banaka Evrope i vodećih naftnih i kompjuterskih kompanija.
 
Ostatak članova se bira i poziva po trenutnoj aktuelnosti, odnosno po tome koliko je perspektivno “ulagati“ u njih.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου