Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Konferencija o internetu Eurodig u Beogradu


Konferencija o internetu Eurodig u Beogradu BEOGRAD, 29. maja 2011. (Beta) - U Beogradu će 30. i 31. maja biti održana četvrta po redu konferencija Evropski dijalog o upravljanju intenrnetom "Eurodig", kojoj će prisustvovati oko 500 učesnika.

Drzavna sekretarka za Digitalnu agendu Jasna Matić rekla je da će se na tom skupu razgovarati o upravljanju internetom, zaštiti licnih podataka i sprecavanju svih vrsta zloupotreba interneta, kao i o borbi protiv sajberkriminala.

"Sigurno je da će upravljanje internetom postajati sve bitnija tema", rekla je Matićeva i istakla da će beogradska konferencija biti iskorišćena i kao priprema evropskih učesnika svetskog Foruma o upravljanju internetom koji će biti održan u septembru u Najrobiju.

Na skupu Eurodig učestvovaće predstavnici Evropske komisije i Evropskog parlamenta, Saveta Evrope, ministarstava i regulatornih agencija, Evropske asocijacije pružalca internet usluga, telekomunikacionih kompanija, internet zakednica, internet kompanija koa što su Gugl, Jahu, Majkrosoft i Skajp, registara internet adresa, medijskih udruženja, nevladinih organizacija.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Μαρίγια Μιλόσεβιτς, κόρη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, μίλησε σε μια μεγάλη συνέντευξη για τις λεπτομέρειες της τελευταίας συνομιλίας με τον πατέρα της

  Είπατε κάποτε, το 2001 για την ακρίβεια, ότι κάποιος έδινε πέντε εκατομμύρια δολάρια για να συλληφθεί και να εκδοθεί στη Χάγη ο πατέρας σα...