Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η Mellon Γιορτάζει Δέκα Χρόνια Λειτουργίας στη Σερβία


Η εταιρεία γιορτάζει μία δεκαετία επιτυχούς λειτουργίας και κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νέα γραφεία, νέο εταιρικό όνομα και την ορμή να εξελιχθεί σε μία κορυφαία εταιρεία πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών στη Σερβία.
Έχοντας ιδρυθεί το Δεκέμβριο του 2001 από τη Mellon Technologies, τη μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, η Mellon Serbia (πρώην Mellon Transactions Technologies, MTT) έχει καθιερωθεί στη Σερβική αγορά ως σημαντικός πάροχος λύσεων συναλλαγών και υπηρεσιών για τη διευκόλυνση των συναλλαγών οργανισμών με μεγάλο αριθμό συναλλασσόμενων, όπως τράπεζες, οργανισμούς κοινής ωφέλειας, τηλεπικοινωνιακούς πάροχους και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Η πρώτη εταιρεία που εγκαταστάθηκε στο Βελιγράδι ήταν η MTS (Mellon Transactions Solutions) μία εταιρεία για processing καρτών VISA/MasterCard/Dina, ακολουθούμενη από την MTT (Mellon Transactions Technologies) η οποία παρέχει όλες τις προσφερόμενες λύσεις και υπηρεσίες του Ομίλου και η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε Mellon Serbia.

Ενσωματώνοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του Ομίλου και εκπροσωπώντας κορυφαίους προμηθευτές στην πληροφορική, όπως οι Diebold, Verifone, Gemalto και Fiserv, η Mellon Serbia έχει εισαγάγει στην τοπική αγορά μία σειρά τεχνολογικά προηγμένων λύσεων, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων καρτών, ΑΤΜ, τερματικών eftPOS , συστημάτων προτεραιότητας, και πολλών ακόμη προϊόντων και εφαρμογών που βοηθούν τους πελάτες της εταιρείας να βελτιστοποιήσουν το δίκτυο συναλλαγών τους – στο κατάστημα, στο σημείο πώλησης, μέσω τηλεφώνου, μέσω διαδικτύου. 

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες των οργανισμών για βελτιστοποίηση των λειτουργιών τους και τη συγκράτηση των λειτουργικών εξόδων, η εταιρεία έχει εισάγει στην αγορά υπηρεσίες call center, εστιάζοντας στη διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών και την τηλεφωνική προώθηση προϊόντων. Αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται από τη Mellon με επιτυχία σε άλλες χώρες στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια, και έχουν τύχει θερμής υποδοχής από την αγορά της Σερβίας.

«Την τελευταία δεκαετία, η Mellon έχει επενδύσει πάνω από €1 εκατομμύριο στη χώρα, και έχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό πρωτοποριακών έργων και επιτυχημένων εφαρμογών για σημαντικούς οργανισμούς στη Σερβία. Σήμερα, η εταιρεία γιορτάζει μία δεκαετία επιτυχούς λειτουργίας και κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νέα γραφεία, νέο εταιρικό όνομα και την ορμή να εξελιχθεί σε μία κορυφαία εταιρεία πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών στη Σερβία», δήλωσε ο Στέφανος Καραπέτσης, Γενικός Διευθυντής της Mellon Serbia και Executive Director του Ομίλου Εταιρειών Mellon. «Προχωρώντας μπροστά, έχουμε πολλά συναρπαστικά έργα για περαιτέρω διευκόλυνση και ασφάλεια στις συναλλαγές μας, όπως οι ανέπαφες (contactless) κάρτες.

Η Mellon σήμερα απασχολεί 60 άτομα, ενώ χαίρει της υποστήριξης ενός πολυ-εθνικού Ομίλου 2500 ανθρώπων. Ανάμεσα στους διακεκριμένους πελάτες της Mellon Serbia είναι κάποιοι από τους μεγαλύτερους και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους οργανισμούς στη Σερβία, συμπεριλαμβανομένων των Vojvodanska Banka (Εθνική Τράπεζα Ελλάδος NBG), Alpha Bank, Efg Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Volksbank, Credit Agricole, OTP bank, UniCredit, Marfin Bank, Gazprom Neft, VIP, Orion Telekom, Veratnet, AIK Banka και άλλων.http://www.mellongroup.com/gr/news/12302374107

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου