Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

„Novi Sad Open” u Golf centru

Autor: hd27.05.2011. - 00:02Komentara (0)
Međunarodni golf turnir „Novi Sad Open 2011” biće održan u subotu na terenima „Golf centra”. Otvaranje je zakazano za 10, završna ceremonija dodele nagrada očekuje u 16 sati. Kao uvertiru u veliki turnir, košarkaški as Vlade Divac je prošle nedelje obišao teren na kojem će se održati ovo međunarodno takmičenje golfera.
Vlade Divac
Vlade Divac
TURNIR - Prema rečima menadžera kluba Andree Mladin, do sada se prijavilo 30 takmičara.
- Prijave su još u toku, pa da očekujemo da će do subote biti još više takmičara. Turnir organizujemo već treći put za redom, tako da je ovo već postala tradicionalna manifestacija. Učešće i gostovanje najavili su i takmičari iz drugih gradova i inostranstva. Pored turnira i takmičenja, našim gostima biće omogućen golf demo dan kao i specijalna promocija opreme za ovaj sport svetski poznatih brendova kao što su „Mizuno”, „Callaway”...- kaže Andrea Mladin. Ona ističe i da ovakvi turniri predstavljaju jednistveni sportski, rekreativni, turistički i poslovni sadržaj.
„Novi Sad Open 2011” organizuje se uz podršku grada. Inače, Golf centar je, pored međunarodnog turnira, već tradicionalno domaćin i „Serbia Opena”, „Summer tournaments – Masters”, Kupa gradova i Kupa prijateljstva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου