SVE rekorde ove godine oborila je Grčka, barem kada je u pitanju interesovanje naših turista. Među popularnijim destinacijama zasigurno je i čuveno poluostrvo Halkidiki sa njegova tri prsta. Toplo more, veliki broj plaža, dosta pratećih sadržaja za zabavu i rekreaciju, kao i širok izbor smeštajnih kapaciteta, samo su delić onog što na Halkidikiju možete doživeti putujući sa Turističkom agencijom „Travelend“.
Oni koji nikada nisu bili na Halkidikiju svoje istraživanje bi trebalo da započnu od Kasandre. Najpoznatije i najomiljenije letovalište naših turista je Pefkohori. Mnogo zelenila, izuzetno prijatna klima, toplo more, pelepe plaže...
<a href='http://d1.openx.org/ck.php?n=a38f99d1&cb=1309116102' target='_blank'><img src='http://d1.openx.org/avw.php?zoneid=143430&cb=1309116102&n=a38f99d1' border='0' alt='' /></a>
- Iz naše ponude izdvojili bismo apartmane u vili „Panorama“ - kažu u „Travelendu“. - U okviru „last minut“ akcije, moguće je rezervisati smeštaj u ovoj vili uz odličan popust od 20 odsto za boravak od 4. jula. Naravno, na raspolaganju je i kompleks vila „Korali“, koji je već godinama poznat zbog svog komfora, blizine mora i opšteg pozitivnog utiska svih gostiju.
Za boravak od 11. jula moguće je ostvariti popust do čak 17 odsto, dok popust koji važi za celu sezonu iznosi 12 odsto za smeštaj u ovom objektu. Povoljne ponude su i za hotel-apartman „Petridis“ sa tri „zvezdice“ - 15 odsto jeftinije.
Svi turisti mogu da uživaju i u mondenskom letovalištu Hanioti, koje se nalazi na samo nekoliko kilometara od Pefkohorija.
- Kada je ova destinacija u pitanju možda najinteresantniji apartmani su „Tambos“, koje je moguće rezervisati uz popust od 15 odsto - poručuju iz „Travelenda“.

HOTELSKA PONUDA

VELIKI broj hotela na Halkidikiju i dalje nudi primamljive popuste. Zbog popularnosti ove destinacije, „niklo“ je dosta porodičnih hotela, hotela manjih kapaciteta, ali i velikih kompleksa.