Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Novi Sad: Veći deo grada bez vode

Zbog neodložnih radova u Pogonu za preradu i distribuciju vode na Sunčanom keju u Novom Sadu, najveći deo grada i prigradskih naselja ostaće bez vode u utorak, 21. juna.
Novi-Sad-Veci-deo-grada-bez-vode

Novosadski "Vodovod" je saopštio da će radovi u Pogonu za preradu i distribuciju vode na Sunčanom keju trajti od osam do 18 sati, pa će se u tom periodu, zbog isključenja električne energije, bačka strana grada snabdevati vodom isključivo iz rezevoara, dok će sremski deo biti potpuno bez vode, osim instituta u Sremskoj Kamenici.

Kako je precizirano, na bačkoj strani će u sistemu biti svega 200 do 300 litara vode u sekundi, što je četiri puta manje nego obično, tako da će pritisak u mreži biti nizak i zato najveći deo grada i prigradskih naselja neće imati vodu.



Cisterne s pitkom vodom biće u gradu postavljene ispred Urgentnog centra, Dečje bolnice i Odeljenja za dijalizu Kliničkog centra Vojvodine.

Stabilizovanje snabdevanja vodom na bačkoj strani grada očekuje se u utorak oko 20 sati, dok će sremska strana grada, zbog konfiguracije terena i sporijeg vraćanja pritiska u vodovodnoj mreži na redovni nivo, biti u tom smislu stabilizovana oko 22 sata.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες