Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Povoljno letovanje

Na Tasos za 170 evra

Tasos, najzelenije grčko ostrvo poznato je po redovima maslinjaka i borovih šuma na planinama. Zbog toga ga nazivaju i "šuma koja pliva". Temperatura tokom cele godine je prijatna, a vazduh ispunjen najlepšim mirisima.
Tasos je ostrvo u severnom Egeju. Bilo je naseljeno još u praistoriji. Još od antičkih vremena Tasos je bio poznat po rudnicima zlata i po kvalitetnom mermeru. Nadaleko je poznato po svojim čistim plažama, gostoprimljivosti, ukusnom vinu i izvanrednom medu. Istorija ostrva se proteže u antičko doba. Do danas su se očuvala mnoga arheološka blaga.
 

Putevi su veoma dobro urađeni i prolaze duž celog ostrva, omogućavajući prilaz svim plažama i uvalama. Glavni grad Limenas (Tasos), ujedno je i najveća trgovinska luka i centar. Temperatura smaragdnoplave vode je već u junu oko 24 stepena.
 
Ukoliko planirate put tamo, posetite sajt Superodmor.rs gde možete pronaći povoljan aranžman i za ovo ostrvo, ali i za ostale letnje destinacije.
 
Današna specijalna ponuda je za Tasos, mesto Limenarija I to za polazak 7. Jula. U cenu aranžmana uračunato je 10 noćenja u vili “Janis” (samostalni prevoz), a cena je 170 evra. Stara cena je 195 evra.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες