Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Superodmor.rs otkriva hitove ovog leta

Uštedite 55 evra, Krf vas čeka

IPSOS - Ukoliko vam se dopada Krf kao destinacija za vaš letnji odmor i punjenje baterija, uz pomoć sajta www.superodmor.rs letujte i uštedite 55 evra.
Jedinstvena dnevna ponuda odnosi se na mesto Ipsos i Vilu „Kandaros“. Aranžman obuhvata 10 noćenja, autobuski prevoz i prevoz trajektom. Stara cena ovog aranžmana je 245 evra, a uz pomoć Superodmor.rs za ovaj aranžman treba da platite 190 evra.
 

Zbog vlažne klime i velike vlažnosti, Krf, jedno od sedam jonskih ostrva, poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, lepim plažama i bujnoj vegetaciji. Na ovom ostrvu raste dva miliona maslina, što ga čini najzelenijim grčkim ostrvom. Na Krfu se mogu naći moderni vidovi zabave, luksuzni hoteli i uznapredovali gradovi, ali je takođe uobičajeno naići i na ljupka tradicionalna sela, u kojima se ljudi bave gajenjem maslina, limuna ili žitarica, a gde je glavno prevozno sredstvo i dalje - magarac.
 
Čitavo ostrvo odiše mirisima pomorandži i limuna. Na jugu ostrva se nalaze brojni vinogradi. Od Beograda je udaljen 1.080 km. Autobusom se stiže za 26 sati, avionom za jedan sat. Temperatura vazduha je oko 29 stepeni, a vode oko 22 stepena. Akvapark je jedna od glavnih zanimacija za porodice s decom. On je opremljen raznim atrakcijama namenjenim i deci i odraslima. Ima odličan kafe i restoran. Ovo je idealna prilika za lud provod i pravo osveženje usred toplog grčkog leta.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου