Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Izmena režima saobraćaja na autoputu kroz Beograd »

12. Jul. 2011 | 21:38, Izvor : Studio B, Komentari: 0 komentari
Javno preduzeće „Putevi Srbije" saopštilo je da će od ponoći biti zatvorena za saobraćaj desna zaostavna traka autoputa E - 75 na deonici od BIP-a do benzinske stanice „Stek", iz pravca Šida ka Nišu.


Istovremeno se za saobraćaj otvara srednja vozna traka iz pravca Šida ka Nišu, na deonici od mosta „Gazela" do benzinske pumpe „Stek". Takođe u istom smeru biće zatvoreno isključenje sa aupoputa ka Hitnoj pomoći, kao i uključenje u suprotnom pravcu.
Saobraćaj će se tokom izvođenja radova odvijati dvosmerno, kolovoznom trakom u smeru od Niša ka Šidu, dok će se preusmeravanje saobraćaja realizovati kod „Sava centra".
Takođe, zbog rekonstrukcije mosta „Gazela", od srede 13. do 24. jula , u periodu od ponoći do četiri sata ujutro, za saobraćaj će biti zatvoreni izlazi sa autoputa iz pravca Niša koji vode u Savsku ulicu i ka Sajmu. Alternativni pravac kretanja, kako je precizirano, biće isključenje sa autoputa E - 75 ka Ulici kneza Miloša, Višegradskoj, Resavskoj i Miloša Pocerca do Sarajevske, odnosno Savske i dalje u željenom pravcu.
U nastavku radova na stubovima javne rasvete na središnjem razdelnom pojasu „Gazele" za saobraćaj će, 14. jula, od ponoći do četiri sata ujutro, biti zatvorena leva traka u smeru iz Šida ka Nišu i dostupna samo krajnje desna vozna traka.
„Putevi Srbije" navode da zbog rekonstrukcije mosta sve dosadašnje izmene ostaju na snazi i apeluju na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες