Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Otkrijte Tasos za 199 evra

ATINA - Specijalna ponuda Superodmora za danas je letovanje na zelenom grčkom ostrvu Tasos, u mestu Skala Potamia.
U prelepom mestu koje je među Grcima poznato kao i Chrysi Akti ili Zlatni Rt, nalazi se na istočnoj obali ostrva, 11 kilometara od Limenasa. Proteže se duž široke peščane plaže, s kristalno čistim morem.
 

Veliki broj taverni, kafića, prodavnica i barova nudimo vam preko sajta SuperOdmor.rs, uz dobru zabavu u večernjim satima. Deset noćenja u Vili „Blue Sky“, uz autobuski prevoz, sa specijalnim popustom sada košta 199 eura po osobi, umesto 305, što je bila cena bez popusta.
 
Uz to, smeštaj jednog deteta do 12 godina na pomoćnom ležaju je besplatan. Vila „Blue Sky“ nalazi se u mestu Skala Potamia, koje je udaljeno 12 kilometara od Limenasa, u cvetnom vrtu i maslinjaku sa sopstvenim parkingom.
 
Svi apartmani opremljeni su klima-uređajima, sefovima i televizorima.
Svaka soba u Vili „Blue Sky“ ima svoje kupatilo i terasu s baštenskom garniturom za sedenje. Tasos - najsevernije grčko ostrvo, neograničenih mogućnosti za bezbrižan, sadržajan i udoban odmor.
 
Nazivaju ga još i „šuma koja pluta“ zbog neverovatno bogate vegetacije, nepreglednih borovih šuma i plantaža maslinjaka.
 
Ostrvo je poznato po svojim peščanim plažama, bezbrojnim uvalama i izuzetno blagoj klimi. Najveća i najpopularnija je Zlatna plaža, kristalno čistog peska i tamnoplavog mora. Sve u svemu - Tasos je idealna prilika za odmor, ne samo za telo nego i za dušu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....