Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Pola Gazele zatvoreno do utorka

Beograd -- Zbog radova na završnom asfaltiranju mosta "Gazela" u Beogradu do 19. jula u 4 sata ujutru za saobraćaj će biti zatvorena cela polovina mosta ka Nišu.
(FoNet)
(FoNet)
Za saobraćaj će biti zatvorena i brojna uključenja i isključenja sa mosta u smeru ka Nišu.
Ulaz u prolaz ispred bloka 19a i isključenje ka Ulici Vladimira Popovića, uključenje iz te ulice iz pravca hotela "Hajat" i Ulice Jurija Gagarina, isključenje ka Sajmu i Savskoj ulici i isključenje ka Ulici kneza Miloša ka centru i Topčiderskoj zvezdi, zatvoreni su za saobraćaj.
Posle završetka asfaltiranja i postavljanja saobraćajne signalizacije strana mosta u pravcu Šid - Niš će biti puštena u saobraćaj čitavom svojom širinom, a radovi se premeštaju na suprotnu stranu mosta, ka Šidu.

Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorene desna i srednja saobraćajna traka mosta "Gazela" u smeru Niš-Šid. Saobraćaj u smeru ka Šidu odvijaće se levom saobraćajnom trakom istog smera i levom trakom smera Šid - Niš. Saobraćaj u smeru ka Nišu odvijaće se desnom i srednjom saobraćajnom trakom svog smera. Prebacivanje saobraćaja odvijaće se kod Hitne pomoći i Sava centra.

Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorena uključenjai isključenja sa mosta u smeru Niš - Šid - uključenje iz Ulice kneza Miloša iz pravca centra grada, uključenje iz Ulice kneza Miloša iz pravca Topčiderske zvezde, isključenje sa mosta iz pravca Niša u Ulicu Vladimira Popovića i ka Starom savskom mostu. Za saobraćaj ostaje otvoreno uključenje na most "Gazela" iz pravca Sajma i Savske ulice, u smeru Niš - Šid.

Mogućnost uključivanja na most u pravcu ka Šidu su iz Ulice kneza Miloša alternativnim ulicama Nemanjinom, Miloša Pocerca ili Durmitorskom u Savsku i dalje na most "Gazelu" ili preko Autokomande i Dušanovca uključenjem na autoput pre mosta u pravcu Šida.

Predviđeno vreme trajanja radova je do 27. septembra, navedeno je u saopštenju.

''Putevi Srbije'' apeluju na sve građane da tokom predstojećeg vikenda koriste Brankov most, Stari savski most i Obilaznicu oko Beograda kako bi se izbegle gužve i zastoji u saobraćaju i mole građane za razumevanje i strpljenje zbog smanjenog protoka saobraćaja i eventualnih zastoja koji mogu nastati.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου