Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Povoljan odmor na Halkidikiju

Sajt SuperOdmor.rs koji je u proteklih godinu dana obradovao na desetine hiljada ljudi povoljnim aranžmanima i odličnim savetima za putovanje danas slavi prvi rođendan. Za dana izdvajaju ponudu kojoj će uštedeti 70 evra onima koji bi da letuju u Haniotiju u Grčkoj.
Aranžman na Halkidikiju u mestu Haniotiju uključuje deset noćenja u vili “Hermes” i prevoz autobusom. Polazak je zakazan za 24. jul, a nova cena s popustom iznosi 290 evra po osobi.

Hanioti je malo i živopisno mesto na Halkidikiju, na prvom prstu, Kasandri.

 
Karakterišu ga predivne peščane plaže, okružene bujnom mediteranskom vegetacijom. Voda je blistavo čista i topla. Pored prelepe plaže, šetališta pored mora, glavnog trga kao centra zbivanja, tu su i brojne taverne, restorani, picerije, kafići i diskoteke koje obećavaju odličan noćni provod.

Osim mesta za dobar provod, turistima su na raspolaganju turističke i rentakar agencije, supermarketi, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulanta, apoteka i pošta. Na plaži je takođe moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za bavljenje sportovima na vodi. Idealan je za sve: i za porodice koje preko dana žele relaksirajući odlazak na plažu i za omladinu željnu noćnog provoda. Mesto je jedno od omiljenih letovališta mladih Srba zbog gostoljubivosti meštana i popularnih cena.

Vila “Hermes” je smeštena u centru Haniotija, udaljena oko 160 metara od plaže. U neposrednoj blizini nalaze se taverne, restorani i kafei, kao i brojne prodavnice prelepe trgovačke četvrti.

U njoj se nalaze prostrani i lepo uređeni studiji i predviđeni su za smeštaj dve, tri ili četiri osobe, sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom i velikom terasom. Klimatizovani su i opremljeni TV uređajima sa satelitskim programom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου