Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Na Kopaoniku najpovoljnije i ove zime


Kompanija MK Mountain Resort najavila je brojne pogodonosti i novitete za nastupajuću zimsku sezonu na Kopaoniku, čiji je početak planiran u drugoj nedelji decembra.
Prošlogodišnje promotivne cene smeštaja ostale su iste kao i prethodne sezone, uz dodatnih 10% popusta za sve rezervacije do 15. oktobra.

Ski sezona će početi simbolično, drugom po redu manifestacijom Ski Opening, koja će biti održana od 8. do 11. decembra, u organizaciji MK Mountain Resorta. Cena paketa za 4 dana/ 3 noćenja na bazi polupansiona i dvodnevnim gratis ski pass-om, iznosi 145 evra u dvokrevetnoj sobi u hotelu Angella, dok je za isti paket u hotelu Grand potrebno izdvojiti 165 evra - istakao je Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resorta.

U hotelu Grand je upravo završena rekonstrukcija jednog dela smeštajnih kapaciteta, čime je gostima omogućen veći komfor i udobnost u 165 soba i apartmana.

Po završetku zimske sezone 2010/2011. u MK Mountain Resortu je zabeleženo 70.000 noćenja, što je za preko 30 odsto više u odnosuna prošlu ski-sezonu.

MK Mountain Resort je dobitnik pehara novosadskog sajma turizma i proglašen je šampionom zimskog turizma za 2011. godinu, po oceni stručnog žirija, u okviru 44. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu. Pehar za turističku ponudu Kopaonika, za 2011. godinu, ponelo je Udruženje hotelijera Kopaonik.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Шпанци и Мађари неће гласати за пријем тзв Косова у Савет Европе

  Министарство спољних послова Шпаније потврдило је да ће та земља задржати своју позицију према Приштини по питању чланства у Савету Европе...