Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κόσοβο: Σε εξέλιξη οι έρευνες για την ένοπλη επίθεση


Με εντατικούς ρυθμούς γίνονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών του Κοσόβου για τον εντοπισμό των ενόχων που άνοιξαν πυρ στη  συνοικία Μπρτζάνι στο βόρειο τμήμα της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα.

Κόσοβο: Σε εξέλιξη οι έρευνες για την ένοπλη επίθεση
Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο θάνατος ενός και ο τραυματισμός δυο Σέρβων.
Ο επικεφαλής της αστυνομία, ανέφερε ότι στην περιοχή παραμένει μια μεικτή περίπολος  και ότι η αστυνομία ανέκρινε με την ιδιότητα μαρτύρων έξι Αλβανούς και ένα Σέρβο και συγκέντρωσε αποδεικτικά στοιχεία.
Η αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κόσοβο (Eulex) συνεργάζεται με την αστυνομία του Κοσόβου για τον εντοπισμό των δραστών της ένοπλης επίθεσης.Η επίθεση σημειώθηκε μετά από καυγά μεταξύ Σέρβων και Αλβανών και ότι άγνωστος δράστης, όχι κάποιος από τους εμπλεκόμενους στα επεισόδια, πυροβόλησε με αυτόματο όπλο με αποτέλεσμα να τραυματίσει τους τρεις Σέρβους.
Ο Σάβο Μόισιτς κατέληξε στα τραύματά του στο κέντρο υγείας της Μιτρόβιτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....