Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Na sajtu Očistimo Srbiju moguće prijaviti korupciju pri izradi sajta Očistimo Srbiju



Na sajtu je moguće prijaviti sve ljude koji su radili na sajtu
BEOGRAD, 24. novembar 2011, (Njuz) – Sajt Očistimo Srbiju, koji je pokrenulo Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, od danas nudi opciju prijavljivanja slučajeva korupcije prilikom izrade ovog sajta, saopšteno je iz tog ministarstva.
Na sajtu Očistimo Srbiju postavljen je link „prijavite korupciju“ na kojem građani imaju mogućnost prijavljivanja sumnje na slučaj korupcije pri izradi ovog sajta.
Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić rekao je da treba navesti ime i prezime osobe za koju se sumnja da je umešana u korpciju, njeno trenutno radno mesto i kratak opis delova na sajtu na kojima je ona radila.
- Do koje je mere sajt transparentan, najbolje govori i podatak da je osoba koja je radila na opciji prijave korupcije napravila boks koji se može štiklirati ako neko želi da njega lično prijavi – izjavio je ministar i rekao da će baza podataka sa imenima ljudi koje su građani prijaviti sigurno proraditi kroz nekoliko meseci kada programer koji na njoj radi pregleda koliko se često spominje njegovo ime.
Marko Dražić

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου