Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

SAJAM NAMEŠTAJA OD 14. DO 20. NOVEMBRA


(0) Send to friend Print Četvrtak, 10. Novembar, 2011.| Autor: Agencija BETA


BEOGRAD - Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju održaće se na Beogradskom sajmu od 14. do 20. novembra. Na 49. sajmu nameštaja čiji je slogan "Vidim ti nameštaj" predstaviće se oko 500 izlagača od kojih je oko 80 odsto iz Srbije, dok su ostali iz 20 zemalja Evrope.
 
Među inostranim izlagačima na sajmu biće kompanije iz Slovenije, Turske, Hrvatske, Republike Srpske, Italije, Austrije, Nemačke, Grčke, Poljske, Češke, Rumunije i Danske.
 
Sajam nameštaja se održava u svim halama Beogradskog sajma, a posetiocima će biti ponuđen nameštaj po cenama nižim i do 40 odsto od redovnih.
 
U okviru sajma biće organizovane i tradicionalne nacionalne izložbe Republike Srpske, Slovenije i Hrvatske, a po prvi put Rumunije i Bugarske.
 
U hali 2 biće Izložba dizajna koju organizuju udruženja, fakulteti i stručne škole koje se bave dizajnom.
 
"Uprkos svetskoj ekonomskoj krizi i postepenom gašenju sličnih sajmova u zemljama u regionu, za Sajam nameštaja u Beogradu vlada nepromenjeno interesovanje, ali na nešto nižem nivou u odnosu na prethodnu godinu", kazali su predstavnici Beogradskog sajma.
 
Radno vreme sajma za posetioce je od 10 do 20 sati, osim poslednjeg dana, kada se zatvara u 18. Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara, za kolektivne posete 200, dok je parking 100 dinara na sat.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου