Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Uhapšeno 14 osoba zbog krijumčarenja ljudi


22. novembar 2011. 09:22 > 09:42
Na širem području Srbije u toku je akcija hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja je u dužem vremenskom periodu radila na krijumčarenju više stotina ilegalnih migranata.
Ilegalni prelasci granice sve češći (Foto: "Novosti")
Radi se o migrantima iz država afroazijskog područja, rekao je Tanjugu direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je kazao da je, za sada, uhapšeno 14 osoba koji se sumnjiče da su krijumčarili državljane Avganista, Libije, Pakistana, Somalije, Tunisa i Sudana pribavivši na taj način veliku imovinsku korist.

Akciju sprovode pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u koordinaciji sa tužalštvom za organizovani kriminal i u saradnji sa policijama Mađarske, Austrije i područnih policijskih uprava iz Subotice, Šapca, Beograda i Pančeva.

Hapšenja se sprovode na širem području Srbije - Subotice, Beograda, Pančeva, Loznice, Kanjiže i Mola, naveo je Veljović.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....