Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

SNEG PROVEJAVA NA ZLATIBORU I KOPAONIKU


(0) Send to friend Print Ponedeljak, 26. Decembar, 2011.| Autor: Agencija BETA

Sneg od pet centimetara ima na području Ivanjice, Vranja, Novog Pazara i u višim delovima Užica, Kruševca i Nove varoši



BEOGRAD - Slab sneg povremeno provejava na Zlatiboru, Kopaoniku, u Sjenici i Nišu, a snega visine do pet centimetara ima području Valjeva, Ivanjice, Zaječara, Vranja i Novog Pazara u višim predelima Kruševca, Užica i Nove Varoši.
Zbog magle vidljivost je smanjena na području Crnog Vrha, Kopaonika i Zlatibora, a u jutarnjim i večernjim satima zbog niskih temperatura izražena je i opasnost od poledice.
Kamionima s prikolicom i šleperima, zbog zimskih uslova vožnje, zabranjeno je kretanje na sledećim putnim pracima R-205 Mionica - Divčibare, R-205a Divčibare-Kaona, R-111 Valjevo-Debelo Brdo, R-105 Brestovac-Gornjak - Žagubica, R-111 Dub - Kostojevićďż˝i - Rogačica - Debelo Brdo, R-112 Kremna - Kaluđerske bare - Bajina bašta, R-119a Jošanička Banja - Kopaonik, R-127 Zavlaka-Gračanica (M19.1), R-211 Korenica-Osečina (Gunjaci), R-213 Valjevo-Povlenska Kosa, R-218a Brzeće-Kopaonik, R-119a Kopaonik - Rudnica, R-218a Kopaonik-Jaram.
Na deonicama trasiranim kroz stenske useke i klisure učestala je pojava odrona. Najčesće, odroni se dešavaju na Đerdapskoj magistrali, na deonicama kod Dobre i u blizini Donjeg Milanovca, zatim na Ibarskoj magistrali, kroz Ovčarsko-Kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru. Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su od 30 do 60 minuta.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου