Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

STRANAC U BANJI KOVILJAČI UDARIO DEVOJČICU

 Sreda, 7. Decembar, 2011.| Autor: Agencija TANJUG

Majka devojčice Dijana Jovanović tvrdi da je "nepoznati čovek, obraćajućajući se devojčici na stranom jeziku, dao koka-kolu, koju je ona najpre uzela, a potom uljudno vratila"



BANJA KOVILJAČA - U Banji Koviljači za sada nepoznata osoba udarila je sedmogodišnju devojčicu, a incident se dogodio posle 17 sati u ulici Vuka Karadžića.
Majka devojčice Dijana Jovanović tvrdi da je "nepoznati čovek, obraćajućajući se devojčici na stranom jeziku, dao koka-kolu, koju je ona najpre uzela, a potom uljudno vratila".
Majka je u izjavi novinarima rekla da je posle toga napadač ponovo nešto rekao devojčici, ""na svom jeziku"", i potom je "udario pesnicom iznad levog oka", gde se, kako je navela, kasnije pojavio otok.
Prema njenim rečima, dete je uočilo da je napadač ""crn u licu"", da ima ""jako bele zube"", da je ""jako visok"", a na sebi je imao ""crnu majicu sa narandzastim tigrom"" i bio je obuven u patike.
Incident se dogodio kada je njena ćerka, posle boravka kod druga, krenula u obližnju kuću, kod bake, gde je bila i majka, koja kaže da je dete bilo veoma uznemireno kada je došlo i da je bilo "pod stresom" i tokom pregleda u Domi zdravlja.
Dijana Jovanović je kazala da je slučaj prijavila policiji, a povodom tog incidenta u centru Banje Koviljače večeras se spontano okupilo više desetina građana, koji su ponovo protestovali zbog velikog broja stranih imigranata u njihovom mestu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...