Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

VELIKO INTERESOVANJE KUPAČA ZA MONTAŽNI BAZEN NA TAŠU


(0) Send to friend Print Subota, 24. Decembar, 2011.| Autor: Novinske agencije

Dnevne karte iznose 300, a noćne 400 dinara, što je ista cena kao i na centralnom zatvorenom bazenu



BEOGRAD - Veliko interesovanje kupača za montažni zatvoreni bazen u Sportskom centru "Tašmajdan" pokazuje opravdanost podizanja takvog objekta u centru grada, istakao je direktor tog centra Marko Pavlović. 
 
On je naveo da je kapacitet popularnog balona iz bezbednosnih razloga 150 kupača, što je potpuno zadovoljavajuće. 
 
- Posetioci imaju priliku da u terminima tokom celog dana uživaju u vrhunskim uslovima. Takođe, uz muziku i podvodnu rasvetu imaju mogućnost noćnog kupanja - ukazao je Pavlović. 
 
Prema njegovim rečima, dnevne karte iznose 300, a noćne 400 dinara, što je ista cena kao i na centralnom zatvorenom bazenu, jer su uslovi podjednako dobri.
 
- Posle godina tavorenja, dočekali smo da se poznato kupalište menja iz dana u dan. Takođe, treba podsetiti da unutrašnji bazen i rekreativni centar zbog propalog krova, do Univerzijade 2009. godine, nisu radili. Danas na tom istom krovu imamo ugrađene solarne kolektore, novu kotlarnicu, dupliran kapacitet u zimskom periodu i saniranu teretanu, sa potencijalom da postane nacionalni trenažni centar - ukazao je Pavlović. 
 
  Takođe, tokom ove sezone završena i rekonstrukcija malog bazena za decu i, kao kapitalni projekat grada, počela rekonstrukcija stadiona "Tašmajdan", podsetio je Pavlović. 
 
- Posetioci će biti u prilici da se kao u stara vremena ponovo klizaju na najvećem klizalištu u gradu, a tokom toplih dana upražnjavaju sve kolektivne sportove, kao i da uživaju u vrhunskim koncertima - precizirao je Pavlović 
 
On je dodao da ne treba zaboraviti da su i u hali "Pionir", koja pripada centru, urađeni veliki radovi za Evropsko prvenstvo u odbojci, na kome se naša selekcija okitila najsjajnim odličjem, kao i za predstojeće Evropsko prvenstvo u rukometu u muškoj kokurenciji. 
 
- Takođe, sređen je krov na Ledenoj dvorani "Pionira", dok će "Parking servis" napraviti ispred kupališta novi prostor za motorna vozila, sa dupliranim kapacitetom. Dok je u poznatoj akciji Sekretarijata za komunalne poslove grada Beograda kompletno rekonstruisana fontana ispred našeg centra - zaključio je Pavlović.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες