Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

BEOGRAĐANKA SPASENA IZ SNEŽNIH SMETOVA NA ŽABLJAKU

Subota, 28. Januar, 2012.| Autor: Agencija TANJUG

Stariju Beograđanku su spasle komšije, policajci i građani koje je alarmirala njena sestra


PODGORICA - Jedna starija Beograđanka doživela je pravu dramu prilikom povratka iz šetnje prema Crnom jezeru, kod Žabljaka, kada je skoro deset sati pokušavala da se izbavi iz snežnih smetova.
Stariju Beograđanku su spasle komšije, policajci i građani koje je alarmirala njena sestra.

Beograđanka je, kako prenosi portal Vijesti , krenula od svoje vikendice na Žabljaku u svakodnevnu šetnju, ali se nije vratila do večernjih sati, zbog čega je njena sestra alarmirala komšije i policiju. Tada je je krenula potraga. Više grupa je tražilo i dozivalo. Pola sata pre ponoći žena je primećena kod vojnog odmarališta.

Ubrzo smo je izbavili iz visokih smetova snega, gde se videlo mnoštvo tragova njenog nastojanja da se besuspešno izbavi , kazao je jedan od meštana Žabljaka Dragan Karadžić. Starijoj Beograđanki je ukazana pomoću u žabljačkoj zdravstvenoj stanici, gde je konstatovano da nema promrzlina, niti bilo kakvih povreda.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....