Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Црна Трава поново без електричне енергије


Снег и даље прави проблеме мештанима (Фото Бета)
БЕОГРАД – У Црној Трави је рано јутрос, нешто после четири сата, нестало електричне енергије због проблема с далеководима, а због пада система у прекиду су и телефонске линије, рекао је Танјугу Горан Николић из Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије и додао да се ситуација констатно прати. „У планинским деловима Пчињског округа спорадично имамо непрочишћене локалне путеве, али је напајање електричном енергијом много редовније. Дешава се да понеко село остане без струје, али се тај квар брзо отклони”, рекао је Николић.
Он је истакао да је током ноћи у том региону пало још 15 сантиметара снега и да он, тамо где су прочишћени путеви, није направио проблем.
Према његовим речима, прочишћеним локалним путевима могу да прођу теренска и возила са зимском опремом.
Он је истакао да се ситуација, без обзира на то што је температура мало већа и снег топи, констатно прати и указао да снег и даље пада.
„Тренутно нема угрожених, а ситуација се прати констатно. У контату смо са људима којима треба помоћ. Пробијамо се до тих места заједно са механизацијом и људима из медицинске службе”, рекао је Николић.
Tанјуг

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου