Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

IZDATA JUBILARNA 400.000 "BUS PLUSA" KARTA



Vlasnica "jubilarne kartice" je nezaposlena Beograđanka Jovanka Vuković, kojoj je Sistem "Bus plus" poklonio besplatnu šestomesečnu pretplatu za "Bus plus"


BEOGRAD - Na šalteru "Bus plusa" u Palati Beograd izdata je jubilarna četristohiljadita personalizovana elektronska karta za javni gradski prevoz, saopšteno je iz tog sistema.
 
Vlasnica te "jubilarne kartice" je nezaposlena Beograđanka Jovanka Vuković, kojoj je Sistem "Bus plus" poklonio besplatnu šestomesečnu pretplatu za  "Bus plus", a čekaju je i mobilni telefon i "paket" koji su joj obezbedili MTS, "Erste banka" i "Tempo".
 
Sistem "Bus plus" kompletno će početi da radi od 1. februara, a Beograđani koji još nisu izvadili personalizovane kartice to mogu učiniti na nekom od 56 "Bus plus" šaltera u Beograđanci, poslovnicama MTS-a ili prodavnicama "Tempo".
 
Vlasnici personalizovanih karata moći će da uplate dopunu posle 25. januara na nekom od 800 kioska "Future", "Štampe" i u drugim prodavnicama.
 
Na tim mestima od sutra će u prodaji biti i plastične i papirne nepersonalizovane karte.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...