Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

PUTEVI ZAVEJANI KOD GORNJEG MILANOVCA, ĐACI NE IDU U ŠKOLE

| Autor: Agencija BETA

U Brezni sleteo kamion koji čisti sneg i da je to razlog što su putevi neprohodni


GORNJI MILANOVAC - Na regionalnom putu Gornji Milanovac - Požega preko Gojne Gore jutros je zbog snega obustavljen saobraćaj, a vozila se kreću samo do varošice Kamenica, izjavio je otpravnik na autobuskoj stanici Milutin Gačić.
On je rekao da autobusi jutros nisu mogli da dođu do Donjih Branetića i Sinoševića zbog čega đaci neće danas stići u školu.
U suvoborskom kraju najteže je u Koštunićima i Brajićima, zbog čega je autobus iz Pranjana za Gornji Milanovac morao da ide alternativnim putem preko Leušića, jer se na kolovozu nalaze veliki smetovi.
Vozač autobusa Ivan Talović, koji je u Gornji Milanovac iz Pranjana stigao sa zakašnjenjem od 30 minuta rekao je da je u Brezni sleteo kamion koji čisti sneg i da je to razlog što su putevi neprohodni. Dalji saobraćaj iz Gornjeg Milanovca za Pranjane je obustavljen, a autobusi saobraćaju do Beršića, jer su na kolovozu nameti oko dva metra.
U sedam izdvojenih odeljenja Osnovne škole "Ivo Andrić" u Pranjanima danas nije održana nastava, jer zbog snega đaci nisu mogli da dođu na časove, rekla je direktorka škole Gorica Stanojević.
Ona je navela da u matičnu školu u Pranjanima polovina učenika nije mogla da dođe na nastavu, jer autobusi nisu uspeli da dođu do Gojne Gore, Bogdanice, Koštunića, Brajića, Teočina, Brezne i Srezojevaca.
Direktor Radne jedinice "Elektrodistribucije" u Gornjem Milanovcu Milovan Glišićizjavio je da sela Gojna Gora i Bogdanica pod Maljenom nemaju električnu energiju, jer drveće pod teretom snega pada na dalekovode i dolazi do kidanja kablova.
Ekipe radnika su na terenu i pokušavaju da otkolone kvarove, a visina snežnog pokrivača je preko jednog metra.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες