Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι κουκουλοφόροι κάινε το κέντρο της Αθήνας - Αλεξέλεκτη η κατάσταση με τους οργανωμένους κουκουλοφόρους

Εκτύπωση
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΩΡΑ 21:10


Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται στη Λ. Αμαλίας, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου και στη Β. Γεωργίου. Επί της Β. Γεωργίου ομάδα διαδηλωτών «ξήλωσε» ψυγεία από περίπτερο, ενώ πλήθος πύρινων οδοφραγμάτων εκτείνονται σε δεκάδες σημεία γύρω από το Σύνταγμα. Ομάδες διαδηλωτών πετούν μολότοφ και οι αστυνομικοί απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών. Στα στενά πέριξ της πλατείας είναι σε εξέλιξη επεισόδια και κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών. Στην Πανεπιστημίου, όπως και στη Σταδίου πύρινα οδοφράγματα καίνε κατά μήκος των οδών, ύστερα από ρίψεις μολότοφ.

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί το κατάστημα Costa Boda στην Σταδίου. Καίγεται ολοσχερώς.
Η φωτιά έχει επεκταθεί και στους διπλανού κινηματογράφους  Απόλλων και Αττικόν.Με κατάρρευση πλέον απειλέιται το κτίριο που φλέγεται ανεξέλεκτα.

Φωτιά και στον Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου, στη τράπεζα ΑLPHA BANK, σε δύο άλλες τράπεζες καθώς και σε καφετέριες.

Πέταξαν μολότοφ σε τράπεζα στην Πλατεία Κοραή. Καίγεται όλη η τράπεζα. Κινδυνέουν όλα τα γύρω κτίρια να πάρουν φωτιά αφού δεν μπορούν ακόμη να πλησιάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα.

Κουκουλοφόροι προσπαθούν να σπάσουν δύο τράπεζες στην Όθωνος, ενώ στήνουν καρτέρι με τεντωμένα σχοινια τους οχούμενους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Καίγονται ομπρέλες καταστημάτων στο Σύνταγμα. Πολίτες έχουν κάνει αλυσίδα για να περάσουν τα πυροσβεστικά που εμποδίζονται από τους κουκουλοφόρους που εξορμούν από το κτίριο της Νομικής στην Σόλωνος.

Πληροφορίες αναφέρουν για 13 πολίτες τραυματίες και 40 περίπου αστυνομικούς σε μια κατάσταση που παραμένει πλέον ανεξέλεκτη στη κέντρο της Αθήνας.

Πολλοί πλέον μιλούν για οργανωμένη προβοκάτσια οργανωμένη και σχεδιασμένη απο πολύ νωρίς!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pavlos: Ulazak Kosova u Savet Evrope zločin nad srpskim i grčkim narodom

  Podrškom prijemu Kosova u Savet Evrope, grčki poslanici u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) podržavaju kršenje međunarodnog pr...