Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ВАНРЕДНА ВЕСТ: ОКУПАТОР УКЛОНИО БАРИКАДУ У МЕЂУЗОНИ, МОМЦИ СА БАРИКАДЕ СУ ДОБРО И НА АДМИНИСТРАТИВНОЈ ЛИНИЈИ!

barikada 3
 
 
 
 
 
 
i
 
3 Votes
Quantcast
ФБ страница СРБИ НА ОКУП
14:12 Misa Vacic: Већ 3 дана су долазили и претили. Али без више народа на самој барикади, немогуће је одупрети се, данас су имали више машина него људи што је на барикади.
СРБИ НА ОКУП: Када смо били код њих пре два дана рекли су нам да им прете. Тиме је њихов останак на барикади већи подвиг. Тако млади, а тако велики. Хвала!
14:00 НАЈНОВИЈА ВЕСТ СА ТЕРЕНА: ПРЕ САТ ВРЕМЕНА ОКОНЧАНА ЈЕ АКЦИЈА ОКУПАТОРА КОЈОМ ЈЕ УКЛОЊЕН ДЕО БАРИКАДЕ ИЗ МЕЂУЗОНЕ ДО АДМИНИСТРАТИВНЕ ЛИНИЈЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ НА ПОТЕЗУ ИЗМЕЂУ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ И НАШЕ ЈУЖНЕ ПОКРАЈИНЕ. РАЗМАТРАЈУ СЕ ДАЉИ ПОТЕЗИ!
Није било насиља, сви момци су добро, налазе се на административној линији. Све што се буде даље дешавало обавештаваћемо Вас! Реч је о међузони према Јарињу!
******
Група младих људи већ месецима држи барикаду у међузони према Јарињу. Дивни млади људи, патриоте својим личним примером показују како се воли и чува отаџбина!!!
Фотографисано у КиМ, 15.2.2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...