Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

haos -ATINA 12/2/2012

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις

Φωτιές στο κέντρο

Magnify Image

Kαίγεται ο κινηματογράφος Αττικόν


Magnify Image

Φωτό από @akoupook

Update 20.49: Δύο καφετέριες έχουν παραδοθεί στις φλόγες στην Πανεπιστημίου στο ύψος της Ιπποκράτους. Στις φλόγες το κατάστημα της Κόστα Μπόντα στη Λαδά και ο ιστορικός κινηματογράφος Αττικόν




Update 20.36: Mεγάλης εκτασης φωτιά αυτή την στιγμή σε κτίριο στην οδό Χρήστου Λαδά σύμφωνα με το Σκάι. Δεν μπορούν να φτάσουν τα οχήματα της πυροσβεστικής. Φωτιά και σε τέντες καταστημάτων στο Σύνταγμα. Υπό έλεγχο η φωτιά σε υποκατάστημα τράπεζες στην Κοραή.


Update 20.25 Φωτιά στα Σταρμπακς και σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κοραή, μόλις κατάφεραν να προσεγγίσουν δύο πυροσβεστικά

Magnify Image

Φωτό από dvithoulkas
Update 20.18: Καίγεται υποκατάστημα τράπεζας στην πλατεία Κοραή, δεν μπορεί να φτάσει η πυροσβεστική. Σύμφωνα με τον Σκάι τέλειωσαν τα δακρυγόνα στα ΜΑΤ και περιμένουν να τους φέρουν νέες παρτίδες. Υπολογίζεται ότι στις τρείς ώρες των επεισοδίων έχουν πέσει πάνω από χίλια δακρυγόνα.


Update 20.10: Σύμφωνα με tweet του doleros έχουν πιάσει φωτιά τα Στάρμπακς στην Κοραή από μολότοφ. Αδυνατεί να πλησιάσει η πυροσβεστική.

Update 20.08: Ο κόσμος μαζεύεται και πάλι στο Σύνταγμα, όπου τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

Update 19.56 Στα Προπύλαια έχει μεταφερθεί η ένταση μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών- μεγάλη φωτιά σε κάδους στη γωνία Χρήστου Λαδά και Σταδίου
Update 19.23 Μ. Θεοδωράκης: "Ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον θάνατο της Ελλάδας. Θα χρησιμοποιήσω πια μια βαριά λέξη: «Προδοσία». Θα πάω τώρα μέσα (σ.σ στη Βουλή) να τους το πώ»

Update 19.15: Γενικευμένα επεισόδια αυτή την ώρα σύμφωνα με tweet του σε όλο το κέντρο.

Magnify Image

Update 19.03: Eπεισόδια αυτή την ώρα στη Ζαλοκώστα και στην Κριεζώτου, δύο τραυματίες αστυνομικοί σύμφωνα με τον Σκάι, χρήση χημικών και μπροστά στη βουλή μετά από επίθεση με πέτρες και καδρόνια στα ΜΑΤ.  ο κόσμος δεν απομακρύνεται παρά τα χημικά που πέφτουν.
Φωτό από:


Update 18.44: Από athens transport-Έκλεισε ο σταθμός ΑΚΡΟΠΟΛΗ του Μετρό. Κλειστοί επίσης οι ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση.

Update 18.35: Σύμφωνα με το Σκάι ένας νεαρός δέχεται τις πρώτες στην Β.Γεωργίου μπροστά από τα ξενοδοχεία. Ο doleros γράφει στο twitter ότι ο κόσμος αρχίζει και μαζεύεται πάλι στην πλατεία.
 
Magnify Image


Επεισόδια αυτή την ώρα στο Σύνταγμα με μολότοφ από την πλευρά διαδηλωτών και απάντηση με κρότου-λάμψης και καπνογόνα από τα ΜΑΤ.  Επικρατεί εικόνα χάους ενώ ασθενοφόρο προσπαθεί να προσεγγίσει την πλατεία, καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ ένας φωτορεπόρτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....