Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Internet biznis: iLOL.rs za manje od dva meseca ušao u top 15 srpskih sajtova


Ovih dana, na internetu se pojavio još jedan sajt izrazito zabavnog karaktera, duboko posvećen trošenju Vašeg dragocenog vremena, veoma zaraznog tipa, sa tendencijama izazivanja zavisnosti kod osoba sklonih fejsbučarenju.
ilol_screen.jpgZbog prirode sadržaja ovog sajta (najneprikladniji humor, kao i surovo i nemilosrdno trolovanje u svakoj prilici) bilo je više nego očekivano da će sajt postati izuzetno popularan, i to preko noći.
 
Broj obožavalaca ovog tipa sajtova i humora koji zastupljen na njima, iznenađujuće je veliki u Srbiji i to je, verovatno, jedan od razloga zašto je iLOL startovao ovako eksplozivno, postignuvši fantastičan uspeh i rangirajući se u prvih 15 sajtova po posećenosti na RS internetu za manje od dva meseca.

Za ovako kratak vremenski period, iLOL je uspeo da sakupi skoro 10 000 članova koji dnevno okrenu između milion i dva miliona stranica! Ovo nije prvi projekat iz radionice grupe studenata sa Beogradskog univerziteta koji je postigao ovako brz uspeh. Ovi ambiciozni studenti takođe su i tvorci servisa za razmenu poseta pod imenom Linkeri koji, ustvari, predstavlja lokalizaciju njihovog stranog projekta AVAlanchers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες