Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

REKORDNA POSEĆENOST ZLATIBORA, DNEVNO 18.000 GOSTIJU

(1) Send to friend Print , 2012.| Autor: Agencija TANJUG

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Darko Đurović rekao da je popunjenost kapaciteta u hotelima bila 90 odsto, a u privatnom smeštaju 80 odsto



ZLATIBOR - Zlatibor je ove zime zabeležio rekordnu posećenost, a prema podacima Turističke organizacije Zlatibor, u toku praznika i dodatnog đačkog raspusta na ovoj planini boravilo je oko 18.000 gostiju dnevno.
 
Direktor Turističke organizacije Zlatibor Darko Đurović rekao je da je popunjenost kapaciteta u hotelima bila 90 odsto, u privatnom smeštaju 80 odsto, što je, kako je dodao, i za njih veliko iznenađenje, jer je vanredna situacija u celoj Srbiji.
 
On ističe da rekordnu posećenost beleži i ski centar Tornik sa 2.000 skijaša dnevno, čemu je doprinela zima sa obiljem snega, koga još uvek na Zlatiboru ima oko 85, a na ski stazama na Torniku 70 santimetara.
 
Na Zlatiboru su u toku i vansezonski popusti do 25 odsto u zavisnosti od smeštajnih objekata, a i dalje su aktuelne i posebne pogodnosti za ski vikende, koje uključuju i dvodnevni ski pas na Torniku

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου