Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

SNEG SRUŠIO KROV KUĆE, STARICA ZA DLAKU IZBEGLA SMRT

(0) Send to friend Print .| Autor: Agencija TANJUG

Rođak Vlado Solocki je u poslednjem času uspeo da Katicu Kalanjoš izvuče iz kuće, koja je počela da se urušava pod težinom snega



APATIN - Starica Katica Kalanjoš iz Sonte, kod Apatina, spasena je sigurne smrti tako što je rođak Vlado Solocki u poslednji času uspeo da je izvuče iz kuće, koja je počela da se urušava pod težinom snega.
 
Solocki, koji živi u istom mestu, naišao je u nameri da Katici donese namernice i obezbedi joj ogrev. Samo desetak minuta od njegovog ulaska u kuću, u kojoj Katica živi sama, krov je počeo da se urušava.
 
Solocki je za TV Apatin rekao da je to bio stravičan prizor. Krovna konstrukcija je popustila, a sneg se svom težinom obrušio na skromni dom ove starice.
 
Solocki često obilazi svoju rođaku, ali ona veruje da ga je sada "sam Bog poslao" da je spase.
 
Istog dana u istoj ulici se srušio krov još jedne kuće koja, na sreću, nije nastanjena.
 
Sonćani strahuju da će velika količina snega doneti mnoge nove nevolje stanovnicima sela, pa su, nakon ovih slučajeva, masovno krenuli da lopatama skidaju sneg sa krovova svojih kuća.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...