Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

SNEG ZAKRČIO SAOBRAĆAJ U PRESTONICI

(7) Send to friend Print .| Autor: Agencija BETA

U centru grada su, takođe, velike gužve, uz savet vozačima da oprezno voze zbog snega kojeg ima na kolovozima



BEOGRAD - Sneg koji i dalje pomalo pada u Beogradu izazvao je velike teškoće u saobraćaju, a najveće gužve jutros su na Pančevačkom mostu, Banovom brdu i u Takovskoj ulici.
U centru grada su, takođe, velike gužve, uz savet vozačima da oprezno voze zbog snega kojeg ima na kolovozima.
Sa Beogradske autobuske stanice planirano je oko 580 polazaka, pojedini polasci u pravcu prema Crnoj Gori i Hrvatskoj otkazani su zbog nevremena, dok je "Lasta" planirala da 564 vozila ostvare 6.238 polazaka, rekli su dežurni dispečeri u tim preduzećima.
Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 33, 42, 59 i 78 saobraćaju od jutros izmenjenom trasom, izjavio je dežurni dispečer GSP "Beograd" Dejan Vuković.
Vozila na liniji 33 saobraćaju do Kumodraža, odnosno spomenika i stare okretnice, a na linijama 42, 59 i 78 saobraćaju Ulicom Dr Milutina Ivkovića pored Partizanovog stadiona u oba smera, zbog radova na vodovodu u Ulici Ljutice Bogdana, rekao je Vuković.
Na ulicama je 1.309 vozila javnog gradskog prevoza, a od toga 136 tramvaja, 83 trolejbusa i 1.090 autobusa, dodao je Vuković

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...