Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

U Srbiji ledeni dan bez snega


BEOGRAD - U Srbiji će danas jutro biti veoma hladno sa umerenim i jakim mrazem i maglom mestimično, najviša dnevna temperatura iznosiće od -7 do -3 stepena, ali u većini mesta neće biti padavina.

Tokom dana preovlađivaće oblačno i u većini mesta suvo vreme a samo je u planinskim predelima i na istoku moguće provejavanje snega, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Jutarnja temperatura iznosiće od -16 do -10, a najviša dnevna od -7 do -3 stepena. Vetar slab, uglavnom severozapadni.

I u Beogradu će danas jutro biti hladno sa umerenim mrazem, u nižim delovina grada sa maglom. Tokom dana pretežno oblačno i suvo. Vetar slab, uglavnom severozapadni. Jutarnja temperatura oko -10, a najviša dnevna oko -4 stepena. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u sredu pre podne na severu, do kraja dana i u ostalim krajevima naoblačenje mestimično sa snegom, i pojačanim severozapadnim vetrom.

U četvrtak oblačno sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača i stvaranje snežnih nanosa, naročito u planinskim predelima. U petak, kratkotrajan prestanak padavina. Do kraja perioda povremeno sa snegom. Temperatura u postepenom porastu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου