Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ZALEĐENI OLUCI ZADAJU NAJVIŠE MUKE BEOGRAĐANIMA


(0)   Februar, 2012.| Autor: E.P.K.
Beograđanima najviše muke pored hladnoće zadaju zaleđeni oluci i ledenice


BEOGRAD - Otkako su ekstremno niske temperature i vanredna situacija u Beogradu, najviše muke Beograđanima zadaju zaleđeni oluci, ledenice i sneg na krovovima, koji počinje da se otapa i nastaju prokišnjavanja u stanovima.

U prethodna dva dana, JP „Gradsko stambeno” je trakom za obeležavanje obezbedilo više od 50 stambenih zgrada.

Iz ovog javnog preduzeća podsećaju da je obaveza vlasnika stanova da uklanjaju sneg ispred ulaza zgrada, ali i sneg i ledenice sa krovova, oluka oko prozora, balkona, terasa i klima-uređaja. Ukoliko nisu u mogućnosti da uklone ledenice samostalno, potrebno je da obeleže prostor oko zgrade trakom radi bezbednosti prolaznika. Sugrađanima, korisnicima usluga „Stambenog”, koji nisu u mogućnosti sami da obeleže prostor oko stambenih zgrada, pomoći će služba za hitne intervencije, koja će po pozivu izaći u što kraćem roku na teren da trakom za obeležavanje obezbede prostor.

Služba hitnih intervencija JP „Gradsko stambeno” obavila je 1.001 intervenciju od početka nove godine. Tokom prethodnih sedam dana, majstori hitnih intervencija intervenisali su na beogradskim zgradama 213 puta. Ova služba dostupna je korisnicima usluga 24 časa, a telefon je 3950-300.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...