Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ada Ciganlija uvrštena u najatraktivnije turističke destinacije Evrope »


16. Mart. 2012 | 19:29, Izvor : Studio B, Komentari: 0 komentari

Beogradska Ada Ciganlija ponovo je zauzela visoko mesto među najpoznatijim mestima koje posetioci treba da obiđu ukoliko se nađu u Beogradu. 
Prema istraživanju internet portala „Lonli planet" beogradska Ada Ciganlija je na prvom mestu koje turisti ne bi trebalo da zaobiđu kada se nađu u prestonici Srbije. Konkretno, Ada Ciganlija se nalazi na izuzetno visokom 218. mestu među raznim evropskim destinacijama, kojih je trenutno 51.674 u ponudi ovog sajta, saopšteno je iz JP „Ada Ciganlija".

Ovaj portal opisuje popularno izletište, kao letnje utočište Beograđana, ostrvo prekriveno zelenilom. Mesto na kome se istovremeno može kupati, iznajmiti bicikl ili jednostavno uživati u hladnom osveženju u nekom od restorana sa prelepim pogledom na Savsko jezero.

-Ponosni smo na činjenicu da je Ada Ciganlija opet svrstana među prestižna mesta koja treba posetiti u Evropi. To je, pre svega, priznanje svim zaposlenim u javnom preduzeću „Ada Ciganlija"  za trud i ideje koje smo uložili kako bi doprineli turističkoj ponudi Beograda i tako našu prestonicu predstavili na najbolji način - izjavio je Zoran Gajić, direktor ovog javnog preduzeća.

Podsetimo, beogradska Ada prošle godine proglašena je za treće najlepše gradsko ostrvo sveta na rang-listi koju je sastavila i objavila svetska internet putnička agencija „Virtelni turista". Beogradsko more je kako se navodi „san snova svih sportskih entuzuijasta".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες