Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

NASTAVLJA SE REKONSTRUKCIJA VOJVOĐANSKE ULICE U NOVOM BEOGRADU



(0) Send to friend Print
Nedelja, 18. Mart, 2012.Autor: E.P.K.

Rešenjem imovinskih pitanja koja su odlagala radove u Vojvođanskoj ulicistvoreni su uslovi za nastavak radova


BEOGRAD - Obzirom da su nedavno rešena imovinska pitanja koja su poslednje tri godine odlagala radove, u delu Vojvođanske ulice u Novom Beogradu na potezu od Gandijeve ulice do uklapanja ispred raskrsnice sa Ulicom Dušana Vukasovića u ukupnoj dužini od oko 900 metara, stvoreni su uslovi za nastavak radovi na rekonstrukciji ove saobraćajnice.

U Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda kažu da su na ovom delu planirane po tri saobraćajne trake u oba smera, između kojih će se nalaziti razdelna traka širine četiri metra. Sa obe strane kolovoza predviđene su biciklističke staze, trotoari i zelenilo, a ukupna širina čitavog profila saobraćajnice je 36 metara.
 
Ukupna dužina nove Vojvođanske ulice je 1.491 metar. Ovom ulicom odvija se značajan putnički i teretni saobraćaj, a njome prolazi i šest linija gradskog saobraćaja, kao i linije prigradskog saobraćaja za Jakovo, Dobanovce i druga naselja ovog dela Srema.

Radovi na rekonstrukciji prvih 800 metara završeni su pre tri godine i od tada u ovom delu ulice funkcionišu po tri saobraćajne trake u oba smera. Već posle prve faze radova povećala se protočnost i bezbednost odvijanja saobraćaja, dok su izgradnjom nove kišne i fekalne kanalizacije i povezivanjem na postojeću mrežu, sve otpadne vode ovog područja povezane sa centralnim gradskim kanalizacionim sistemom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...