Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Na Halkidiki već od 69 evra


"First munute" ponude izuzetno povoljne za letovanje na početku sezone. Desetodnevno letovanje u Nea Flogiti krajem maja - 15 evra i 6.990 dinara

PORODICA koja se odluči za letovanje u predsezoni u Grčkoj može da prođe skupa - za oko 280 evra! Turističke agencije jeftinije aranžmane nude prvenstveno u Grčkoj, a posetioci dosta povoljno mogu da prođu i ako odu tokom maja i juna u Tursku.

Desetodnevno letovanje u Nea Flogiti krajem maja staje 15 evra i 6.990 dinara po putniku. U cenu je uračunat i prevoz, a smeštaj je na bazi apartmana.

- Turisti se već uveliko javljaju da isplaniraju svoj put, pa su „frst minit“ ponude trenutno najaktuelnije - kažu iz „Evro tursa“. - Nova hit destinacija je ove godine Psahudija, u zalivu Toroneo, mesto koje se nalazi između Sitonije i Halkidikija. Ovde, na primer, putovanje od deset dana košta 80 evra i 6.500 dinara. Ovo je specijalna ponuda jer drugi putnik dobija čak 50 odsto popusta.

Više od 70 odsto aranžamana za letovanje u predsezoni kod „Halo tursa“ je u Grčkoj.

- Letovanje od deset dana u Grčkoj sa prevozom košta od 69 do 79 evra - kaže Vladimir Janković iz „Halo tursa“. - U ponudi imamo Neos Marmaras, Olimpik bič, Pargu i letovališta na Halkidikiju. Postoji mogućnost i uzimanja porodičnog paketa, pa kompletan odlazak na more za četvoro košta 280 evra u Neos Marmarasu.

Čak i oni koji cene luksuz mogu da prođu dosta povoljnije, ako uplate aranžman sada za narednih mesec dana odmora.

- Hotel „Lusi“ sa pet zvezdica u Kavali staje 79 evra i 500 dinara dnevno, ali za ovu cenu na letovanje ide dvoje odraslih i dvoje mališana - objašnjavaju u „Travelendu“. - Tako, za oko 800 evra cela porodica može da uživa u smeštaju najviše klase.

Kada je reč o turskim letovalištima, povoljno može da se ode u Marmaris, pa aranžman avionom košta već od 300 evra, a tu je i avionski - Kušadasi za svega 150 evra za deset dana.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες