Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Odmarajte se na Zakintosu za 77 evra po osobi



I. H. | 20. 04. 2012. - 07:29h | Komentara: 0
Onlajn portal za putovanja "SuperOdmor.rs" pripremio je primamljivu ponudu za sve one koji bi predstojeće leto voleli da provedu u Grčkoj. Zahvaljujući popustu koji nudi ovaj portal, možete provesti devet noći na Zakintosu po ceni od 77 evra po osobi.

Treće po veličini ostrvo u Jonskom moru Zakintos svakog leta privlači veliki broj turista iz celog sveta, među kojima prednjače gosti iz Srbije i Velike Britanije. Klima je umerena a letnja temperatura u proseku iznosi oko 27 stepeni.


Sunčani period uveliko traje početkom maja, pa možete iskoristiti priliku da baš tada krenete na putovanje po povoljnijoj ceni. Za aranžman koji obuhvata devet noćenja i autobuski prevoz, potrebno je da izdvojite 77 evra po osobi, dok regularna cena iznosi 22 evra više. Polazak je zakazan za 27. maj.


Na peščanim plažama Zakintosa uživaćete u kupanju i sunčanju, a ako vam ovo mesto dosadi možete poći na izlet do Kefalonije, Lefkade ili Krfa. Ipak, s obzirom na veliki broj noćnih klubova, restorana i šetališta, teško da će vam na Zakintosu u bilo kom trenutku biti dosadno.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου