Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Uživajte u Kefaloniji za 259 evra po osobi



Za sve one koji bi deo predstojećeg leta voleli da provedu u Grčkoj, onlajn portal za putovanja "SuperOdmor.rs" pripremio je primamljivu ponudu. Aranžman koji obuhvata deset noćenja u Kefaloniji sa doručkom i avionski prevoz, moguće je uplatiti po ceni od 259 evra po osobi.

Zahvaljujući ponudi portala "SuperOdmor.rs", plaže i sunce su na samo korak od vas. Već danas možete rezervisati svoje mesto u Kefaloniji, i to uz 30 evra popusta.

Kefalonija je najveće jonsko ostrvo koje može biti centar ludog provoda, ali i pravi raj za one koji vole da uživaju u miru. Nakon zamljotresa 1953. godine, oko dve trećine mesta ponovo je izgrađeno tako da pruža maksimalan komfor turistima.

Plaže su prostrane a temperatura vode prijatna. Najpoznatija je plaža Mirtos na severu ostrva, a popularne su još i Antisamos, Sveta Paraskeva, Lepeda, Skala i druge.

Avanturisti mogu krenuti na izlet do pećine Svetog Gerasima i pećine Drogarati, kroz čiju unutrašnjost se može slobodno šetati stazama. Turistima su zanimljivi i podzemno jezero Melisani i turističko selo Poros.

Polazak je zakazan za 17. jun, zato požurite i rezervišite svoje mesto u Kefaloniji još danas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες