Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Beograd: Požar u garaži, nema povređenih

U ulici Ilije Stojadinovića rano jutros izbio je požar u garaži koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, izjavila je načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Žugić Vuksanović


BEOGRAD - U ulici Ilije Stojadinovića rano jutros izbio je požar u garaži koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i u kome nije bilo povređenih, izjavila je načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Žugić Vuksanović.

Požar je izbio u 03.29 časova u garaži na površini od oko 1.000 kvadratnih metara i gorelo je jedno vozilo, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar se nije proširio na ostala parkirana vozila, rekla je Žugić Vuksanović

Požar je ugašen angažovanjem devet vatrogasnih vozila i 32 vatrogasca, kazala je ona.

Reč je o garaži unutar stambene zgrade i stanari su upozoreni da ne izlaze napolje i da zatvore prozore, objasnila je Žugić Vuksanović.

"Jedan broj ljudi je izašao napolje, ali nismo izveli evakuaciju, jer nije bilo potrebe", rekla je ona i dodala da je zbog velike količine dima obavljeno "odimljavanje".

Vatrogasne ekipe su povučene sa mesta požara i ostala su samo dva vozila koje će tu biti još neko vreme, istakla je Žugić Vuksanović.

Materijalnu štetu i uzrok požara utvrdiće nadležni organi, dodala je ona.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες