Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Letujte na Kritu za 329 evra



Ako i dalje razmišljate o tome gde ćete provesti predstojeće leto, portal "SuperOdmor.rs" pripremio je ponudu koja vam može pomoći da razrešite dilemu. Deset noćenja na Kritu sa avionskim prevozom koštaće vas 329 evra po osobi.

Onlajn portal za putovanja "SuperOdmor.rs" nudi vam priliku da uživate u Kritu uz 20 evra popusta u odnosu na redovnu cenu aranžmana. Polazak je zakazan za 15. jun.

Deset noćenja u hotelu Aleksandros, koji se nalazi na 150 metara udaljenosti od peščane plaže, inače košta 149 evra po osobi, a zahvaljujući posebnoj ponudi portala, za isti aranžman možete platiti 329 evra.
Krit je najveće grčko ostrvo, poznato po proizvodnji vina, maslinovog ulja, suvog i svežeg grožđa, pomorandži, a u poslednje vreme i krastavca i paradajza. Sačuvane su brojne građevine iz prošlih epoha, kao što su 24 stare vetrenjače, zamak Franko i druge atrakcije.

Glavni adut Krita su plaže, od kojih su popularne Agia Marina, Drapanias, Georgioupoli, Germaniko Pouli, Bali, Damnoni i mnoge druge.

Krit nudi po nešto za svakoga i kada je reč o noćnom provodu. Možete uživati u malim seoskim tavernama, provesti romantično veče u restoranu ili na plaži, ali i plesati u noćnim klubovima koji organizuju pena partije i lumpovanje do jutra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου