Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Letujte u Pefkohoriju za 89 evra



Ukoliko maštate o izležavanju na prelepoj plaži okruženoj borovom šumom, pravi izbor za vas je grčko letovalište Pefkohori u kome ćete uživati za samo 89 evra.

Pefkohori, što u prevodu znači "borovo selo", glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikiju. Ovo grčko letovalište je postalo slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama.  Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima.


Ukoliko iskoristite specijalnu ponudu sajta "Superodmor.rs" možete da provedete 12 dana u Pefkohoriju za 89 evra. Prvobitna cena bila je 115 evra, pa ćete uštedeti 26 evra po osobi. Aranžman obuhvata 12 noćenja i autobuski prevoz, a polazak je 21. maja.

Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj sa lepim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno. Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, kao i ribarnica i piljarnica, zadovoljiće svačiji ukus i svačije potrebe. Pefkohori je udaljen svega 100 kilometara od Soluna u koji možete svratiti u šoping.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες