Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Odmor biramo po dubini džepa




Tema: Kako se domaći turisti odlučuju za destinaciju na koju će putovati ove letnje sezone

GRČKA je država koja je već godinama unazad omiljena destinacija naših turista za odmor. Prošle godine u ovoj zemlji je letovalo više od 40 odsto naših turista. Prema rezultatima ankete portala „Putovanja.info“, koja još uvek traje, i ove sezone tamo će letovati oko 42 odsto građana koji idu na odmor.
- Grčka sa obalom, po razuđenosti drugom u Evropi, sa preko 2.000 ostrva, mnoštvom poluostrva i zaliva, koju zapljuskuju tri mora - Jonsko, Egejsko i Sredozemno, predstavlja pravi izbor za kombinaciju opuštenog odmora i zanimljivih izleta - objašnjava Tatjana Vidojković, iz „Infostuda“. - Ostrva kao što su Rodos, Krit, Zakintos, Krf i Kos, pa Atina sa svojim muzejima, te Sveta gora, samo su deo ponude ove turističke velesile.

Upravo zbog uređenih plaža i lepog, toplog mora, Grčka je omiljena destinacija naših turista.

- Međutim, grčko primorje ima svojih mana - dodaje Vidojković. - Najveći problem je relativno nizak kvalitet usluge u privatnom smeštaju, u kome najčešće i odsedaju naši turisti. Hoteli su dosta skupi za uslugu koju nude. U odnosu na neke druge destinacije, relativno su visoke cene.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...