Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Beograd: Snimao film - završio u policiji




Dvadesetogodišnji mladić hteo da snima film o samoubistvu za prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti

ČITAVU uzbunu napravio je u sredu, oko 16.45, jedan dvadesetogodišnji mladić, za kojeg se verovalo da namerava da skoči sa Brankovog mosta i ubije se. Ispostavilo se, međutim, da je samo nameravao da snimi film na ovu temu za prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, što nije, kako to zakon nalaže, prijavio policiji.

Kako god bilo, policiji je oko 17 časova stigla dojava da mladić, u beloj košulji i plavim farmerkama, šeta po Brankovom mostu, naginje se, preskače ogradu jednom nogom i gleda u reku. U roku od samo nekoliko minuta, na lice mesta stigla je jedna policijska patrola, a potom, ispod mosta i pripadnici rečne policije.

Kad su policajci prišli nepoznatom momku i započeli s njim razgovor, u nameri da ga odvrate od samoubistva, on ih je začuđeno pogledao i rekao da to nije ni hteo da uradi, nego da snima film u kojem, osim što ga režira, glumi i glavnu ulogu. To je potvrdio i njegov prijatelj, koji se nalazio u blizini i trudio se da sve "profesionalno" zabeleži kamerom.

Policajci su prekinuli "snimanje", a režiser i glavni glumac, kao i kamerman, su privedeni u najbližu policijsku stanicu na saslušanje.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου