Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Neponovljivi i neverovatno živ Pefkohori


Ukoliko maštate o savršenom i preko potrebnom odmoru na prelepoj plaži okruženoj borovom šumom, pravi izbor za vas je grčko letovalište Pefkohori u kome ćete uživati za samo 150 evra.

Ako ste u mogućnosti da odmor uzmete već od 19. juna, po ceni od 150 evra ćete dobiti deset noćenja u vili Magdalena u Pefkohoriju i autobuski prevoz. Sajt superodmor.rs je za vas pripremio specijalan popust od 55 evra po osobi, jer je stara cena bila 205 evra za isti aranžman.

Pefkohori, što u prevodu znači "borovo selo", glavni je nosilac turizma na poluostrvu Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Ovo grčko letovalište je postalo slavno turističko mesto zahvaljujući svojim prirodnim lepotama i divnim plažama. Okruženo je mirisnim borovim šumama i maslinjacima. Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj sa lepim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno.

Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, kao i ribarnica i piljarnica, zadovoljiće svačiji ukus i svačije potrebe. Pefkohori je udaljen svega 100 kilometara od Soluna u koji možete svratiti u šoping, a postoje i redovno organizovane jednodnevne ture do Soluna, koji, iako niste ljubitelj šopinga, svakako vredi videti.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες