Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Uživajte u Olimpik biču za 150 evra po osobi



Onlajn portal za putovanja "SuperOdmor.rs" i danas je za vas pripremio primamljiv popust na aranžman za letovanje. Ovoga puta u pitanju je deset noćenja sa autobuskim prevozom u poznatom letovalištu Olimpik bič.

Ako jedva čekate da pobegnete iz grada i opustite se na obali mora, požurite i rezervišite svoje mesto u Olimpik biču još danas.

Zahvaljujući ponudi portala "SuperOdmor.rs", deset noćenja u vili "Saris" koštaće vas 150 evra. U cenu je uračunat autobuski prevoz, a polazak je zakazan za 1. jul.

Prihvatanjem ove ponude uštedećete 25 evra po osobi, budući da redovna cena aranžmana iznosi 175 evra.

Olimpik bič je poznato letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Ova dva mesta spaja velika plaža sa toplim morem.

Ako vam dosadi kupanje i sunčanje, možete prošetati popločanim šetalištem koje se prostire duž obale ili pojesti sladoled u nekom od parkova koji će vam pružiti hlad.

Obožavatelje noćnog provoda obradovaće činjenica da u Olimpik biču barovi i klubovi rade do kasnih sati, a porodice mogu uživati u večeri u nekom od lokalnih restorana

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου