Κυριακή 22 Ιουλίου 2012


Portal za putovanja SuperOdmor danas je obradovao svoje posetioce popustom koji važi za letovanje na Zakintosu. Ukoliko danas kupite ovaj aranžman možete napraviti uštedu od 44 evra po osobi.
Ukoliko još uvek niste odlučili gde biste letovali, pogledajte specijalnu ponudu dana portala SuperOdmor, i otputujte na Zakintos za 244 evra, umesto 288.

Aranžman važi za polaske 2. avgusta, i uključuje 10 noćenja i autobuski prevoz. Vila Meltemi nalazi se u mirnom delu centra Kalamakija.

Zakintos je treće po veličini ostrvo u Jonskom moru. Sa njegove istočne strane pružaju se ravnice koje se lagano spuštaju u mirne zalive i peskovite plaže, dok se sa zapadne strane nalaze planine.

Glavni proizvodi na Zakintosu su maslinovo ulje, grožđe, citrusi i brusnica, a ostrvo je puno prelepih uvala i plaža na kojima možete uživati.

Noćni život na Zakintosu je skoncentrisan u većim gradovima Argasi, Laganas, Alikes i Cilivi. Glavni grad ostrva, Zakintos, nema puno noćnih klubova. U njemu se ipak kvalitetno vreme može provesti u dobrim restoranima, tavernama i kafeima.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...