Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Организуј онлајн конгрес у Србији


Туристичка организација Србије (Конгресни биро) представила две „Фејсбук”, бесплатне, игре које омогућавају играчима широм планете да виртуелном организацијом догађаја боље упознају нашу земљу
Дат је буџет у токенима, од неколико десетина хиљада. Потребно је да се на најбољи начин угости 800 учесника међународног скупа у Београду. Мора најпре да им се обезбеди смештај, уговори гала вечера, али и понуди излет ка некој од атрактивних локација надомак нашег главног града. Иста ситуација, само са мањим буџетом задесиће сваког регистрованог играча и за Нови Сад, Палић, Златибор, Копаоник. Логичка игрица „Организуј догађај у Србији” („Make an event in Serbia”) коју је недавно представила Туристичка организација Србије , тачније њен Конгресни биро, намењена је свима који желе да се нађу у улози организатора неког догађаја.
Бесплатна, онлајн , доступна на „Фејсбуку”, сајту www. scb.travel и порталима за игре пружа чари правог посла, али и могућност да се упозна са стварним конгресним и смештајним капацитетима у Србији.
Спремнији за авантуру, на истој адреси, могу да крстаре адреналинском туром кроз Србију. У оквиру „Tour de Serbia” играч кроз истих пет дестинација савладава различите препреке, док му у позадини екрана пролазе слике амбијенталних целина, атракција одабране дестинације.
.................................................
Цео текст прочитајте у штампаном издању од 25. јула. Ако сте заинтересовани да се претплатите на електронско издање целе „Политике“ кликните  ОВДЕ.
А. Цветићанин
објављено: 25.07.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

PACE recommends that Kosovo* becomes a member of the Council of Europe

 https://pace.coe.int/en/votes/39707 In its statutory Opinion, based on a report by Dora Bakoyannis (Greece, EPP/CD) and passed by 131 votes...