Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Američko tajno oružje u Barajevu – temperatura na Balkanu do 60 stupnjeva


 vrućine i tropske temperature koje su u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni ovih dana “debelo” premašile 40 podelak Celzijusa, učinile su kolovoz paklenim, a maksimalne temperature zraka su učinile Balkan toplijim i od Afrike i koje prijete da dostignu čak i 60 stupnjeva, mogu biti poticane i od HAARP antena instaliranih u Barajevu nedaleko od Beograda.

Kako je “Pravda” opširno već pisala prethodnih tjedana, HAARP antenski sustav je program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (skraćeno HAARP) i predstavlja projekt istraživanja s ciljem razumijevanja, stimuliranja i kontrole procesa u ionosferi koja je dio zemljine atmosfere na visini od 50 do 80 kilometara, i koji sadrži veliku količinu iona (naelektriziranih čestica) nastalih djelovanjem sunčevog vjetra i ima veliki utjecaj na prostiranje elektromagnetskih valova.
HAARP antenski sustav pored mnogo utjecaja na okoliš ali i mentalnu svijest, ima utjecaja i na klimu i klimatske promjene.
Ekstremno visoke temperature iznad 40 stupnjeva koje su trajale cijelog lipnja, srpnja, nastavljaju se i početkom kolovoza, nisu nešto što je uobičajeno za područje regije Balkana, a pogotovo ne u tako dugom trajanju.
HAARP Balkan suša
HAARP instaliran u Srbiji zaslužan za sušu u susjedstvu ?!
Neuobičajeno vruć je bio i početak svibnja, kada su temperature bile iznad 30 stupnjeva a slučajno ili ne, HAARP antenski sustav je s radom otpočeo baš trećeg svibnja ove godine u Barajevu.
Biolog i ekolog Dejan Markuš, koji već dulje vrijeme živi i radi u SAD gdje je proučavao i pojave vezane za HAARP, za “Pravdu” kaže da je u Americi odavno poznato da ovaj antenski sustav može utjecati na klimu i da nije slučajno što su baš ovog ljeta, kada je HAARP sustav počeo funkcionirati, Balkan je postao vreliji i od Sahare.
  antenskog HAARP sustava stvara se rupa u zaštitnom omotaču Zemlje, koji nas štiti od negativnog utjecaja Sunca i solarnih vjetrova. Ta rupa se kreće preko gornje atmosfere, propuštajući vrlo štetne utjecaje na površinu Zemlje, a ujedno štetno zračenje vrši i taj dio atmosfere koji je ozračen.
Američka administracija je službeno priopćila kako HAARP služi za istraživanje načina za saniranje ozonskog omotača, međutim, prava namjena mu je kontrola klime tamo gdje oni požele, kao i manipulacija s kontrolom ljudi – kaže Markuš i podsjeća da ideja kontrole klimatskih dešavanja “nije od jučer “.
Oblaci HAARP kolovoz BalkanManipuliranje klimom počelo je još 1946. godine, kada je američki znanstvenik Vincent Schaefer otkrio da ubacivanje zaleđenih čestica ugljičnog dioksida (suhi led) u hladnu komoru dovodi do stvaranja ledenih kristala koji su isti kao i oni u oblacima.
Znalo se da se topli zrak prilikom dizanja od zemlje sve više hladi i da se jedan dio te vlage kondenzira u sićušne kapljice koje formiraju oblake. Milioni tih kapljica moraju se spojiti međusobno da bi postale dovoljno teški i kao takve padali kao kiša. Sada je i ovaj dio Balkana došao na red da se manipulira klimatskim promjenama i eksperimentima, a Srbija je izabrana kao najpogodnije tlo za postavljanje HAARP antena.
Od svibnja, od kad su puštene u rad ove zloglasne antene, počele su i nesnosne vrućine. Srpski narod ima izreku “Od Svetog Ilije (2. kolovoza) Sunce sve milije” i nekada je tako zaista i bilo, dok pomračeni umovi nisu riješili da zagospodare prirodom i klimom.
Ovo Sunce koje danas, 25. kolovoza, prži po čitavom Balkanu, ne samo da nije “milo” već je više nego opasno, a čim je službeno priopćeno da je temperatura 40 stupnjeva, budite uvjereni da je na asfaltu i do 60! Kako stvari stoje, sljedećih godina može biti samo još gore, a ljeta će postati doslovno neizdrživo topla. Nažalost, u Srbiji se ovakvim paklenim temperaturama ne uvodi ni izvanredno stanje, a kamoli da konačno netko narodu i javnosti objasni što je to zapravo HAARP koji se nalazi među nama, i da li i koliki utjecaj na klimu u ovoj zemlji ima – kaže Markuš .
Ovaj kratki dokumentarni film istražuje kontraverzni vojni projekt koji se bazira na tehnologiji Nikole Tesle. Može li HAARP uzrokovati potrese, kontrolirati vremenske uslove i služiti kao oružje za kontrolu uma? Saznajte u ovom kratkom dokumentarnom filmu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες