Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ŠOKANTNO: HAARP nedavno instaliran i uključen nad Srbijom !!!


sistem-antena-haarp

Program HAARP čini mnoštvo nizova radiotransmitera ogromne snage i odgovarajućih instrumenata za detekciju. Točnije sadrži preko 180 antena smještenih na nekoliko hektara. HAARP je smješten blizu Gekone, jedne zabačene lokacije na Aljasci.

U Srbiji 3. srpnja 2012. je aktiviran IHY sistem (potprojekat specijalnog američkog sistema antena HAARP – elektronski akcelerator magnetnih valova), koji se koristi u vojne i naučne svrhe, a za koji je nadležan američki univerzitet Stanford. Ironično je to što se u opisu ovog projekta nalazi podatak da taj napredni sistem može da bude koristan srednjoškolcima i studentima prirodnih nauka za razna istraživanja, a samo nekoliko redova kasnije piše da nadgleda komunikaciju među podmornicama?!
Ovi moćni transmiteri svakodnevno, u kontinuitetu, odašilju preko 3.000.000 watt-a koristeći 6 generatora jačine 3,6 tisuća konjskih snaga.
HAARP srbija oblaciTo je 100 puta snažniji odašiljač od onih kakve na primjer, u Europi koristi TV BBC. Ipak, pulsna energija koju odašilje HAARP može biti i više desetina tisuća puta jače. Tvorac ovog demonskog čuda je dr Bertran Istlund sa Univerziteta Kolumbija , a prvi izgrađen odašiljač na Aljasci isproban je još 1996. i to vrlo uspešno, na snazi od oko 20 milijardi watta. Američki Senat svake godine odobrava u prosjeku 20 milijardi dolara za usavršavanje sistema HAARP.
Na site-u VLF Field Sites se nalazi aktivna mapa sa položajem antene HAARP-a koja se nalazi u mjestu Beljina kod Beograda malo iza Barajeva.
 

Prikaz veće karte
Za ovu antenu se na site-u čas navodi malo da je linijski pojačivač, te malo da je to linijski prijemnik.

mapa-objavljena-na-sajtu-stanforda-koji-je-u-srbiji-instalirao-sistem
HAARP-u-Srbiji
Ovaj sistem ima višestruke funkcije i mnogo jer više od izučavanja fenomena polarne svjetlosti i radio komunikacija, kako tvrde zvaničnici istraživačkog ‘Geofizičkog instituta na Aljasci’ i njihovi financijatori – Ratna mornarica i Ratno zrakoplovstvo SAD-a.
Vojska SAD-a je sa HAARP-om postavila slijedeće ciljeve:
  • komuniciranje sa podmornicama u velikim dubinama oceana, pomoću radijacija ekstremno niske frekcvencije (ELF)
  • prodiranje na isti način u zemljino tlo, radi pretraživanja skrivenih tunela, ili podzemnih skrovišta od vojnog interesa
  • zaštita teritorije Amerike od neprijateljskih aviona i interkontinentalnih balističkih projektila
  • uništavanje neprijateljskih satelita
  • raspoznavanje vrsta projektila koji se približavaju američkoj teritoriji
  • ometanje i apsolutno onemogućavanje komunikacija na određenim područjima
  • mjenjanje kemijske strukture viših slojeva atmosfere, odnosno programiranje klime na željenom dijelu planete (nema više nikoga ko se ne pita; ‘Šta se to dešava sa klimom? Sada znate odgovor. )
  • izazivanje zemljotresa
  • kontrola mentalnih funkcija i reakcija miliona ljudi
  • upravljanje zdravljem ljudi i biološkim procesima na Zemlji !!!
 
Seljacima je rečeno da je odašiljač mobilne telefonije mada uopće ne izgleda tako. U drugom slučaju, elektronski sistem koji utiče na promjenu klime postavljen u Barajevu pod izgovorom da na njemu mogu učiti studenti.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες