Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Veliki popusti za letovanja u septembru



LAST minit ponude su uveliko aktuelne i bukirane u većini agencija. Vrelo leto svoje tragove će ostaviti i u septembru, pa će more biti jednako atraktivno kao i u jeku sezone, a cene su svakako daleko niže. Za najpopularnije destinacije, Grčku, Tursku i Egipat, pripremljeni su mnogobrojni popusti, a cena aranžmana se kreće od čak 84 evra za deset noći u Dionisiosu, do 470 evra za dvanaest dana u Šarm el Šeiku.
Agencija „Big blu“ kao svoju najpovoljniju ponudu izdvaja Alanju. Polasci za početak narednog meseca su rezervisani za 4. septembar, gde je cena desetodnevnog boravka u „ol inkluziv“ hotelu 457 evra po osobi. Za skoriji polazak, 31. avgusta, za putovanje pod istim uslovima potrebno je izdvojiti 329 evra.
Sunčanu jesen najjeftinije je provesti u Grčkoj posredstvom agencije „Travelend“. Dinarski deo za autobuski prevoz staje 6.990 dinara, a za sopstveni 2.990 dinara. Ponude za 14. septembar obuhvataju letovanje u Pefkohoriju, Haniotiju, Kalitei i Dionisis Biču. Najniža cena za deset noćenja je u četvorokrevetnom apartmanu u Dionisios Biču za samo 25 evra. Nešto skuplji su aranžmani u dvokrevetnim apartmanima, od 120 evra u Haniotiju.
Turistička agencija „Kontiki“ u svoju „last minit“ ponudu uvrstila je grčka ostrva, Egipat i Španiju. Agencija daje popust od čak 100 evra na hotelski smeštaj u Šarm el Šeiku, pa u hotelu „Norija“, sa četiri zvezdice, letovanje po osobi staje 470 evra. Polazak je 31. avgusta. Za one koji brzo pakuju kofere, Majorka je na popustu od 240 evra. Polazak avionom je 27. avgusta, a 10 noći u Majorki u hotelu „Sol Trinidad“ sa tri zvezdice i polupansionom košta 599 evra. Skuplja varijanta je hotel sa četiri zvezdice, gde je cena sa 995 evra spuštena na 755 evra po osobi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες